Viktorija Bekam je održala reviju na Nedelji mode u Londonu, a ovo je bila prilika da se okupe i članovi porodice i njeni brojni prijatelji. Tako su se na njenom Instagram nalogu našle i slike Eve Longorije, Popi Delevinj i Amber Valete, a - naravno - i Dejvida Bekama i ćerke Harper.

Ona je izazvala ogromnu pažnju, kao i obično kad se pojavi u prvom redu, gde sedi zajedno sa Anom Vintur, urednicom modnog magazina Vog. Sada možda i više nego obično, jer su mnogi primetili njen doterani izgled i večernje haljine.

"Prestani da oblačiš ćerku kao da je žena", prigovorio je jedan od obožavalaca Viktoriji Bekam. "Ona ima samo 11 godina, za ime božije. Pusti je da bude dete."

viktorija bekam harper 0727111051.jpg
Profimedia 

Harper je jedne večeri došla u žutoj, a druge večeri u crnoj haljini do poda. U oba slučaja, njen mladalački izgled su "spasle" patike, jer je uz njih kombinacija dobila ipak tinejdžerski prizvuk. Tim pre što je Viktorijina ćerka nosila ili kikice ili puštenu kosu i bila bez šminke. Ipak, mnogi su reagovali.

"Suviše je ona mlada da obuče takvu haljinu, takvo je moje skromno mišljenje", napisao je jedan od obožavalaca na profilu Viktorije Bekam. "Ipak je ona još dete. Očigledno, ima roditelje koji je obožavaju i biće bezbedna. Ipak, tužno je što se druga deca ugledaju na nju i možda neće imati toliko sreće kao ona. Zbog njenog uticaja, biće ugrožena."

dejvid bekam harper 0727291471.jpg
Profimedia 

Dolazak porodice Bekam je privukao pažnju svih na reviji i zato što se konačno Bruklin Bekam pojavio sa suprugom Nikolom Pelc. Mesecima se već pričalo kako su Nikola i Viktorija u strašnoj svađi, ali susret je - bar delom - razvejao te sumnje. Viktorija se, sa suzama u očima, zahvalila porodici i prijateljima na podršci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna