Milica Todorović je nedavno proslavila 32. rođendan, a sad je objavila kako je spremna za penziju. Mada to mnogima deluje neverovatno, pevačica ima više staža na estradi nego što je provela van muzičke scene. Sad je objavila i fotografiju koja je podsetila na njene prve dane.

Prvi put je nastupila u popularnom takmičenju "Zvezde Granda" 2005. godine pa je i pobedila zahvaljujući ubedljivim interpretacijama. Sa četrnaest godina, Milica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. Pošto tada još nije bila punoletna, prvi album je morao malo da sačeka. Ipak, karijera je počela blistavo, a na turneju u Australiju je otišla 2007. godine.

Tada je nastala i slika koju je Milica sa zadovoljstvom objavila. "Ljudi, ovo mora na feed! Nađoh sliku iz Australije, 2007. godina! Kad tako vratim film i setim se šta sam sve doživela, videla, proputovala... mogu lagano u penziju!" napisala je Milica.

milica todorovic.jpg
Instagram / milicatodorovicofficial 

"Bilo je jako naporno putovati gotovo svakodnevno, ali mislim da je to blo jedno jako lepo iskustvo koje mi je omogućilo da dosta toga naučim i da se izgradim kao pevač i ličnost", rekla je povodom brojnih gostovanja koje je imala sa zvezdama Granda. "Na tim putovanjima, zbližila sam se sa kolegama. Najlepši momenat je, definitivno, kada otpevaš svoju prvu pesmu, a ona uz to bude veliki hit i album na koji sam čekala četiri godine. Meni su lepi momenti kad god čujem da narod peva moje pesme i kada imam uspešan nastup ili koncert”, otkrila je jednom prilikom Milica Todorović detalje iz već bogate biografije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna