Otkako je početkom 2020. godine raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, Milica Todorović (31) nijednog partnera nije predstavila javnosti.

Prethodno su javnosti bile poznate njene dugogodišnje veze sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, kao i sa koreografom Milošem Paunovićem.

Sa Petrom je romansa trajala nekoliko meseci, a iako su im mnogi predviđali brak i porodicu, usledio je raskid.

Milica Todorović želi dete
Printscreen/ YouTube RTS Zabava - Zvanični kanal, Instagram Milica todorovic 

"Još nisam spremna za novu ljubav, ali nadam se da će se to jednom desiti", iskreno je sada rekla pevačica za magazin "Gloria".

Ona je opisala i kakav muškarac može da privuče njenu pažnju i da zasluži mesto u njenom srcu.

"Mora da bude ostvaren i energetski jak, da prati moju energiju, kao i da mi bude podrška u mom poslu jer je to neophodno", objasnila je Milica.

Pevačica kaže da je uveliko spremna da se ostvari kao majka, te da priželjkuje partnera sa kojim će osnovati porodicu, jer bi volela da to bude njen sledeći veliki životni korak.

"Ja pevam od 13. godine, a to je baš dosta. Može slobodno jedna beba sad. Volela bih da se ostvarim kao majka i mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Osećam da mi se sve češće i intenzivnije javlja majčinski instikt", iskrena je bila Milica za pomenuti magazin.

Milica Todorović želi dete
ATA / Antonio Ahel 

Milica je u nekoliko navrata govorila da smatra da je u redu da određene privatne detalje deli sa javnošću, budući da se publici oduvek predstavljala baš onakvom kakva je i van scene.

"Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam, i ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Takva sam, kakva sam. Ne želim da se pravim ili pretvaram da sam neko drugi ako to zaista nisam. Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre ‘Zvezda Granda‘ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim", rekla je pevačica svojevremeno za "Avaz".

Neka od modnih izdanja Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna