Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković Tropiko stalno naglašavaju da im je sreća ćerki najvažnija i da najavljeni razvod ne sme da je ugrozi. Pevačica je sada pokazala i da je spremna da svojim mezimicama udovolji i kad su u pitanju posebne želje.

Na Instagramu je Jovana objavila koliko su Helena i Đina oduševljene pufnastim "pojačanjem" koje su primili u porodicu. Kratak video pokazao je uzbuđenje kakvo se ne zaboravlja...

"Kad ti srculence zaigra na fotografiju… nema tu puno razmišljanja. Pozoveš i kažeš uzimam!" Ovim rečima je Jovana najavila ogromno uzbuđenje koje je zahvatilo porodicu. "Malo je potrebno za sreću - srećna su deca, srećna sam ja, a jedno malo stvorenje je dobilo dom i porodicu", piše Jovana koja je odlučila da udomi malog mačka.

jovana pajic macka.jpg
Instagram / jovana___pajic 

U pitanju je "Rale rakun", kako su ga od milošte prozvali, a kad je odluka o usvojenju napuštene mačke doneta, obe ćerke su skakale i vrištale od uzbuđenja. "Ja ću da umrem od sreće", kazala je mlađa koja nije mogla ni da odvoji od mačeta. Usledila je kupovina hrane i neophodnih stvarčica za novog ljubimca.

jovana pajic macka 3.jpg
Instagram / jovana___pajic 

"Toliko ih je koje možemo udomiti, već postoje, tu su a nemaju gde. `Maznite` jedno sa ulice i oplemenite vaš život neizmernom ljubavlju!", poručila je Jovana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna