Zbog smrti kraljice Elizabete ponovo su u centru pažnje javnosti odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici. Mnogi su se nadali pomirenju Megan Markl i princa Harija sa njegovim ocem i bratom, ali to se nije dogodilo. Šta više, čini se da su sukobe samo zapečatili. Megan i Hari su se vratili u Ameriku, a nekadašnja glumica je dala prvi intervju nakon sahrane vladarke.

"Srećna sam što sam je poznavala. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem, da ga podržim, posebno u tim trenucima. Vrlo je lepo pogledati nasleđe koje je njegova baka ostavila na toliko frontova. Razmišljala sam o svom prvom zvaničnom angažmanu koji sam imala sa njom, kako je to bilo posebno. Osećam se srećnom. I dalje sam ponosna što sam imala lepu toplinu sa matrijarhom porodice", rekla je Megan u novom intervjuu za "Variety" i istakla da su ona i Hari usmereni na posao.

"U bitnim trenucima u životu dobijate mnogo perspektive. To vas tera da se zapitate na šta želite da usmerite svoju energiju. Mi smo sada uzbuđeni zbog svih stvari koje planiramo i koje smo gradili. Takođe smo fokusirani na našu fondaciju. Mnogo našeg posla odnosi se na filantropski angažman", rekla je nekadašnja glumica i ispričala kako ona i Hari provode dane.

"Nas dvoje delimo kancelariju. Radimo od kuće, kao što su i mnogi počeli tokom izolacije. To nam omogućava da provedemo značajno vreme sa svojom decom u ovom zaista posebnom trenutku u njihovim životima. Ja ujutru pravim doručak, pa zajedno spremamo decu za ostatak dana. Imamo mnogo zajedničkih poziva i video sastanaka, ali takođe pokušavamo da podelimo ono na šta možemo da fokusiramo svoju energiju kako bismo mogli da postignemo još više" otkrila je Megan.

Pogledajte još fotografija Harija i Megan u galeriji ispod.

Profimedia Dolaze u Englesku za kraljičin rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna