Još otkako se pojavila u haljini Merilin Monro,Kim Kardašijan ne prestaje da provocira razgovore o njenom načinu mršavljenja. Dijeta koju je sprovodila pre prestižne večeri Met Gala bila je, navodno, izuzetno zahtevna.

Ona je priznala da se držala najteže verzije keto dijete, pa nije uopšte jela ugljene hidrate. Podsetimo, inače je dozvoljeno oko 30 grama dnevno. Kim se kasnije žalila što je morala da jede meso, od čega joj se pogoršala psorijaza. Sad se, međutim, priča da praktikuje nešto mnogo gore...

Činjenica da se ona gotovo "prepolovila" u poslednje vreme privlači opštu pažnju pa se bjuti eksperti utrkuju da otkriju kako je to postigla. Prvo što privlači pažnju jesu manje grudi, pa se većina slaže da je Kim izvadila implante.

kim kardasijan
Profimedia 

Moguće je da je, zatim, ipak podigla grudi jer bi - u suprotnom - one ostale dosta spuštene nakon prethodne intervencije.

kim kardasijan 0706236783.jpg
Profimedia 

Slična zapažanja tiču se i njene zadnjice. Upadljivo je manja i nedostaju izbočine u gornjem delu. Novost je tvrdnja da je Kardašijanka koristila i medikamente za mršavljenje.

Navodno je u pitanju lek koji se daje osobama obolelim od dijabetesa tipa 2, a smanjuje apetit. On dovodi do produženog osećaja sitosti i vremenom se, kako narod kaže, "smanji želudac". Kim još nije potvrdila ovu priču, ali lekari upozoravaju da ovakvi metodi mršavljenja mogu biti veoma opasni.

Kako se menjao izgled popularne starlete, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Popularna rijaliti zvezda podvrgla se dijeti više puta.

Tekst: Lepa&Srećna