Što manje informacija postoji o privatnom životu neke poznate osobe, javnost je sve više znatiželjna. Ako baš ništa ne može da se sazna, priče se konstruišu i nagađaju. To je na svojoj koži iskusio i hrvatski pevač Petar Grašo koji je u centru pažnje otkako je promenio emotivni status.

Prekid veze sa koleginicom Danijelom Martinović  ne bi bio toliko medijski propraćen da on nije odmah uplovio u vezu, a potom i u brak sa ćerkom Tončija Huljića. Javnost mu je zamerila da je svoju dugogodišnju izabranicu ostavio zbog 15 godina mlađe Hane, a istinu su osim samih aktera znali su i najbliži prijatelji. Petrov kum, Dino Rađa nije odoleo da ne odgovori jednoj devojci koja je na društvenim mrežama prokomentarisala kako joj je "najžalije jadne Danijele".

"Zašto?", upitao je odmah proslavljeni košarkaš. "Ona je otišla od njega", dodao je Rađa. Inače, Danijela je dosad samo jednom prokomentarisala raskid, rekavši da je za nju Petar "lepa prošlost". Ovolika medijska pažnja najmanje prija Petru koji je odnedavno i otac devojčice Albe. On je za "Puls Srbije" na Kurir televiziji prokomentarisao i pomamu oko njihovog venčanja.

"Ja ne znam zbog čega, svestan sam da je priroda mog posla da sam pevač i da ih zanima moj život, ali baš toliko to mi nije bilo jasno. Želim da svoj život sačuvam za sebe. Na kraju sve što smo planirali nije se dogodilo. Bilo je 120 ljudi koji su ne znam šta izveštavali", rekao je Petar Grašo i priznao da sebe nikada nije smatrao zavodnikom.

"Drago mi je da ženski deo publike voli moje pesme, nikada nisam bio mačo. Ja ću se menjati, ali ton ostaje i to mi je najvažnije", kaže pevač.

Fotografije sa venčanje Petra Graša i Hane Huljić pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna