"Danas sam senka same sebe - Saša moj", reči su kojima je Tihana Zalepugin (70) ostavila kratku belešku na društvenim mrežama, na kojima su poštovaoci njenog muža Saše (91)  zanemeli nakon tužne vesti. Voditelj kojeg je volela cela bivša Jugoslavija doživeo je moždani udar.

Saša je vodio čuveno "Nedeljno popodne" koje je kasnije mnogo puta imitirano, ali nikad više nije dostiglo takvu popularnost. Izuzetno šarmantan, plavokos i plavook, Zalepugin je plenio i svojim prefinjenim držanjem. "Morate biti vaspitani, ulazite ljudima u kuću", znao je da kaže.

Kada se upoznao sa Tihanom Harapin, davne 1975. godine, bio je isto tako uzdržan i na distanci. "Godinama smo se pogledavali", priznala je kasnije tada popularna manekenka, ali je ljubav između njih planula mnogo kasnije.

sasa zalepugin zena tihana.jpg
Profimedia 

Prvi put su izašli trinaest godina kasnije, a venčali se tek 1992. godine. Nedavno su proslavili trideset godina "legalno provedenih zajedno", kako je to napisala Tihana na svom Instagram profilu. "Pre 3 dana nismo ni slutili šta nas čeka", dodala je uz jednu zajedničku sliku. 

Saša je doživeo moždani udar u rano jutro, pre tri dana, i odmah je prevezen u bolnicu gde je stavljen u veštačku komu. Supruga jedva priča, jer je šok za nju još preveliki.

"Saša i ja smo se predugo čekali i tražili da bismo nepromišljenom glupošću izgubili ono što napokon imamo. Osim ljubavi za uspešan suživot treba strpljenja, usklađivanja, popuštanja i kompromisa, ali ništa nije teško ili nemoguće kad su ljudi svesni toga kakvu osobu napokon imaju uz sebe. Zaista smo dva bića koja su pronašla svoju drugu polovinu", rekla je jednom prilikom Tihana.

Ona i dalje privlači pažnju manekenskom figurom i fantastičnim smislom za modu, pa je mnoge dame prate na Instagramu. Pogledajte samo neke od njenih slika u galeriji!

Instagram / tihanaharapinzalepugin Supruga legendarnog voditelja Saše Zalepugina još izgleda kao manekenka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna