Marija Petronijević se konačno pojavila u prestonici, a povod je bila premijera filma "Komedija na tri sprata". Glumica je privukla opštu pažnju, jer je svima zanimljivo što se odselila u Visibabe kod Požege i odlučila da u svom rodnom selu gaji ovce.

Na njenom Instagram nalogu, publika je prvo saznala da je lepa glumica trudna, zatim i da se porodila, a tek je pre par nedelja otkriveno i ko je srećni otac. Sada se Marija prvi put pojavila u javnosti sa Milinkom Isakovićem, s kojim je već nekoliko godina u braku.

Za njega mediji pišu da je IT stručnjak, ali se svi sećaju i kako je pre desetak godina pokrenuo akciju "Milinko vam daruje". Marija i on žive vrlo mirnim životom, a on je tek nedavno pokazao na svom Instagram nalogu svoju lepu suprugu.

milinko isakovic marija petronijevic 2.jpg
Instagram / milinko.i 

Na premijeru je došao vrlo neformalno obučen - u farmerkama i patikama, dok je glumica odabrala crno odelo, bele salonke i svetloroze bluzu.

marija petronijevic milinko isakovic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Najlepši ukras na njoj je, bez dileme, njen čarobni osmeh koji pokazuje koliko je srećna  - kako je i sama napisala nedavno - "jedna obična mama", ali očigledno i vrlo zadovoljna supruga.

Na premijeri se pojavilo i mnogo drugih poznatih lica, pa zavirite u našu galeriju slika i pogledajte ko je sve bio tu!

Kurir / Damir Dervišagić Poznati glumci i javne ličnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna