Kada je pre dve decenije zakoračila na muzičku scenu, Emini Jahović nije trebalo mnogo vremena da osvoji simpatije publike kako u Srbiji, tako i u čitavom regionu. Iako je od početka karijere svi znaju kao Eminu, istina je da je šarmantna pevačica na rođenju dobila drugo ime, koje joj i danas piše u ličnoj karti.

Emina se, naime, zapravo zove Emilija Jahović, piše "Story", a u dokumentima joj danas piše Emilija Emina Jahović. Kada je počinjala da nastupa, pevačica je želela da svoje ime prilagodi estradnoj sceni, pa je počela da se predstavlja kao Emina, kako je i danas svi znaju, i nije jedina. Mnoge pevačice su na javnoj sceni poznate pod umetničkim, a ne pravim imenima, poput Lepe Brene, čije pravo ime je Fahreta Živojinović, ili Ane Bekute, koja se zapravo zove Nada Polić.

emina jahovic
Instagram / jaemina 

Jahovićeva se nakon udaje za turskog pevača Mustafu Sandala preselila u Istanbul, gde i dalje živi, iako se pre četiri godine razvela od bivšeg supruga sa kojim ima sinove Jamana i Javuza.

"Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku iz neprijatnih faza u životu. Na kraju, ma koliko to surovo bilo, to će ih ojačati", rekla je ona nedavno za "Story".

Nakon razvoda, Emina i Mustafa završili su na sudu, zbog, kako se navodi, neisplaćenih alimentacija, a sudski spor još traje.

"Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam", rekla je Emina pre tri meseca.

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / yaemina Emina Jahović sama podiže dvojicu sinova - Jamana i Javuza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna