Glumica Mirka Vasiljević sinoć se sa izabranikom, fudbalerom Vujadinom Savićem, pojavila na premijeri filma "Komedija na tri sprata", koji prati avanture stanara jedne stambene zgrade u Beogradu. Tim povodom Mirka se osvrnula na svoj odnos sa komšijama, koji je, kako kaže, uvek bio dobar.

"U odličnim smo odnosima i to je jedna divna stvar, jer uvek zafali po koje jaje, malo brašna, malo ulja, tako da dobro je da imate kome da pozvonite. I na kraju krajeva, ako niste kod kuće, a nešto treba da vam se proveri u zgradi, oko zgrade, ispred zgrade, tu su uvek dobre komšije. Mislim da je super stvar biti u odličnim odnosima sa komšijama, jer oni su neko sa kim maltene delite sličan životni prostor, pogotovo ako živite u zgradama, a ako živite u kućama onda se i neka klupica zajednička izbaci, uživate u lepom vremenu", rekla je Mirka za "Pink.rs".

mirka vasiljevic 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mirka i Vujadin sa svoje četvoro dece trenutno žive u Beogradu, ali su prethodnih godina zbog fudbalerovih poslovnih angažmana promenili više adresa. Budući da je njen posao vezan za Srbiju, tokom boravka u inostranstvu Mirka je najviše brinula o deci i kući.

"Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno", rekla je nedavno za "Kurir" glumica.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna