Popularna mlada glumica Isidora Simijonović i njen partner, politikolog Vuk Velebit, raskinuli su vezu nakon nešto više od godinu dana ljubavi. Glumica je potvrdila da ona i Vuk više nisu zajedno, ali nije želela da otkriva detalje koji su doveli do kraha romanse.

"Istina je da nismo više zajedno. Ipak, zbog poštovanja prema našem odnosu i njegovoj privatnosti, ne bih to dalje komentarisala", rekla je ovim povodom glumica za magazin "Story".

Zvezda serija "Jutro će promeniti sve", "Ubice mog oca", "Azbuka našeg života", kao i mnogih pozorišnih predstava, Vuka je upoznala preko zajedničke prijateljice, glumice Ive Ilinčić. Isidora i politikolog zatim su izašli na kafu, a onda i otpočeli vezu, početkom prošle godine.

Nakon nekoliko meseci veze otpočeli su i zajednički život, te su ih uveliko svi već videli pred oltarom. Međutim, umesto venčanja usledio je raskid.

Isidora i Vuk su svojevremeno govorili o početku svoje veze i prisetili se prvog sastanka. Oboje su tada, kako su rekli, verovali da su stvoreni jedno za drugo.

"Budući da imamo zajedničku prijateljicu Ivu Ilinčić, Vuk i ja smo već neko vreme znali jedno za drugo. U jednom momentu smo se i zapratili na Instagramu, a potom s vremena na vreme počeli da komuniciramo da bi naposletku on predložio da odemo na kafu. Sećam se da smo pričali satima, dok nas negde oko osam uveče nisu izbacili iz kafića. U to vreme je bilo skraćeno radno vreme zbog korona virusa (smeh)", rekla je tada glumica za "Story", a Vuk se nadovezao:

"Razgovor se tu nije završio. Otišli smo po Isidorinog psa Dantea kako bismo ga izveli u park u šetnju i nastavili gde smo stali. Utisak tog prvog susreta bio je da Isidorine oči nisu samo lepe već i pametne. U jednom trenutku sam zastao i zapitao se: “Gde je do sada ova osoba bila u mom životu”. Ubrzo sam zaključio da je upravo sada, kada smo oboje prošli razne stvari i stekli različita iskustva, najbolje vreme za nas. Sloboda koju sam osetio tokom razgovora s njom stvorila mi je utisak kao da se poznajemo čitav život."

Još fotografija Isidore Simijonović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / simijonovicisidora Isidora Simijonović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna