Debora Hari se zavetovala da nikad neće prestati da se bavi muzikom, ali sada energiju za svoje nastupe traži na selu. Slavna Blondi se povukla iz rodnog Njujorka i kaže da je opijaju miris lišća i drveća.

"Pravi je šok biti okružen zelenilom", priznala je poznata pevačica, koja je slavu stekla osamdesetih godina prošlog veka. Sada ima 77 godina i rado nastupa sa bendom, ali kaže da joj bavljenje baštovanstvom isto toliko prija.

"Priroda mi pomaže da se opustim, budi u meni kreativnost", opisuje muzičarka svoj život u Njudžersiju. "Održavam liniju, delom iz neke vrste sujete, ali i zato što ne volim taj osećaj da nosim neku dodatnu težinu na sebi.

debora hari 0388275769.jpg
Profimedia 

Debi Hari je nekad bila na posterima u svim tinejdžerskim sobama na svetu. Fatalna plavuša je počela muzičku karijeru dosta kasno - tek u tridesetim godinama. Sa grupom Blondi je dostigla zvezde, a muzika, zavisnost od heroina i avanture su njen život učinili izuzetno turbulentnim.

"Mogu da kažem da je moj anđeo čuvar zaista morao da radi prekovremeno", priznala je kasnije. "Svi mi testiramo svoje granice, ali danas ne mislim da je bilo sjajno što sam bila tako radoznala i neoprezna", priznaje Blondi koja se podvrgla odvikavanju od narkotika.

debora hari sting 0206309617.jpg
Profimedia 

"Danas mislim da je važno raditi", kaže poznata pevačica. "Osećam da još dobro pevam i ne želim da prestanem. Zabavno mi je na sceni, svi uživamo. Međutim, ipak smo mi grupa oldtajmera i više od pet dana na putu nam je svima veliki zamor."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna