Ksenija Knežević je postala idol mnogim mladim devojkama, naročito dok je nastupala u okviru grupe "Uraganke". Sanja Vučić, Ivana Nikolić i ona su privukle i svetsku pažnju kad su nas predstavljale na Evroviziji i mnogi su hvalili njihov izgled.

Sad tri pevačice kreću u samostalnu karijeru, a Ksenija kaže da se i dalje bori sa talasima nesigurnosti. Mnogima je neverovatno da ova zgodna plavuša ima komplekse, a onaj koji je najviše muči odnosi se na - nos. Čak razmišlja i o plastičnoj operaciji.

Mnogi će je potpuno razumeti, jer su i sami nezadovoljni - jednima je nos previše kukast, drugima spljošten, trećima oboren... Ksenija ne voli što joj je nos na srednjem delu malo širi, onaj kakav često zovu "bokserski".

Kaže da upravo zbog toga često drži glavu u položaju "poluprofila", pa je čak i "iščašila vrat hodajući tako".

ksenija knezevic
Instagram / ksenia.knezevic 

"Svi živimo u eri Instagrama, filtera, fotošopa, savršenih devojaka koje gledamo. Sebe ne možeš da ukalupiš u to, pa tražiš nesavršenosti", kaže Ksenija.

"Ja imam ovaj bokserski nosić i razmišljala sam da ga operišem", priznaje pevačica. Ipak, sa druge strane, izazov joj je i da prihvati svoj "nesavršeni" profil i time nekom da primer da zavoli sebe takvog kakav jeste.

Ksenija je našla srednje rešenje - kad pozira za Instagram, ona obično okrene glavu u poluprofil. Mnoge slike joj, baš zbog toga, izgledaju "na isti kalup", ali ona ne haje za to. Ako želi da se slika "anfas", uvek se linija nosa može malo doterati šminkom, zar ne? Šta vi mislite, da li je ovo stvarno "bokserski nosić"?

ksenija knezevic 2.jpg
Instagram / ksenia.knezevic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna