Rasel Krou (58) je prvi put javno pokazao svoju devojku Britni Teriot (31) na crvenom tepihu u Rimu. Slavni glumac je uveličao svojim prisustvom premijeru novog filma "Pokeraško lice", a Britni, prva ljubav posle razvoda, bila je uz njega.

U crnom odelu koje je nosio uz tamnu majicu i crne cipele, Rasel je blistao od zadovoljstva i s puno ljubavi pokazao zgodnu Britni koja je bila u dekoltiranoj koktel-haljini. Desen koji kombinuje crnu, belu i nijanse plave bio je usklađen sa crnom tašnicom i cipelama, a od nakita je dama nosila samo jednostavan crni sat.

Rasel i Britni su prestali da se "kriju" još u novembru 2020. godine, ali je ovo prvi put da je glumac poveo devojku na premijeru. Njih dvoje su se, pišu američki mediji, upoznali još 2013. godine, na snimanju jednog filma.

rasel krou britni teriot 0731338139.jpg
Profimedia 

Glumac se, godinu dana pre toga, razveo od Danijele Spenser što je i proslavio na neobičan način. On je organizovao aukciju koju je nazvao "Umetnost razvoda" i na njoj prodao 200 ličnih predmeta koje je prikupio tokom devet godina braka sa Danijelom.

Bilo je tu veoma skupocenih uspomena, poput starinske violine vredne više od 100.000 dolara. Ukupna zarada od prodaje je iznosila više od sedam miliona dolara! Aukcija je održana 7. aprila, na dan kad je i Raselov rođendan i godišnjica venčanja.

rasel krou danijela spenser0144057142.jpg
Profimedia 

Time je zvanično okončana njegova ljubav s Danijelom, koja je trajala 20 godina i tokom koje su dobili dvoje dece - sinove Čarlsa i Tenisona.

Momci su se već upoznali sa novom Raselovom devojkom. Na slici koju je glumac objavio na Tviteru, vidi se kao zajedno obilaze Rim i mesta na kojima je on snimao kultni film "Gladijator".

"Poveo sam decu da vide moju staru kancelariju", napisao je Krou u ovoj objavi. Pogledajte još slika Rasela sa Britni, u našoj galeriji!

Profimedia Slavni glumac pokazao novu devojku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna