Jaka harizma i umetnički talenat osobine su kojeGoca Lazarević i danas voli kod Milutina Popovića Zahara. Pevačica ne krije da je uz njega "porasla" i, kako kaže, završila "dva fakulteta". Njihov brak se zarvšio razvodom, posle kojeg su prekinuli svaki kontakt.

Međutim, odnosi su se izgladili tako da su sada korektni, ali Gocina osećanja su, očigledno, jača od toga. "Dan-danas kada ga vidim na televiziji, ja trčim da bih čula šta će on da kaže. To je taj deo njega koji je mene privlačio i koji volim kod njega dan-danas", ispričala je u emisji Sceniranje na Kurir televiziji.

"Čovek ima stvari koje ne možeš da kažeš da nisu fantastične. On je genije", priznje Goca koja muža volela toliko da je htela samo da on bude srećan i nije previše razmišljala o svojoj karijeri.  "Govorili su da sam bila Zaharova `probna traka` jer sam pevala pesme da bi ih pevači čuli.

Goca Lazarević još voli Milutina Popovića Zahara
Instagram / gocalazarevic_official 

Nije on kriv što nisam uzela neke od njih. Ja nisam bila ambiciozna, a govorili su mi da sam svaku otpevala da je čuje pevač, a mogla sam da je uzmem za sebe."

Njoj je, kaže, bilo draže da Zahar ima hit jer se i on probijao. "Ja znam šta je sve dobro kod njega. Najbolje je da smo ostali u nekoj saradnji, mada i nije najbolje. On je čovek sa mnogo X faktora i imao je dobrog učenika. Ja sam upijala od njega sve", kazala je pevačica. 

Čak je i on nagovarao Gocu da peva neke njegove pesme. Tako je, recimo, odbila pesmu "Ivanova korita", a i danas žali zbog toga. Nju je prihvatila Merima Njegomir, dok je Lazarevićka na nagovor primila pesmu "Vidovdan" koja je postala njen "zaštitni znak". Danas dosta eksperimentiše pa izvodi i španske numere.

"Pevam ih od srca i to mi je dovoljno", kazala je pevačica jednom prilikom. "Ja sad ne moram ništa da radim. To što pevam je za moju dušu, a kad mi treba para, ja sam stara Goca i pevam onako kako pevam", ispričala je pevačica. Ona uživa u kući na Bežanijskoj kosi i rado pozira u svojoj bašti pa zavirite i vi u galeriju slika da vidite kako izgleda njen mali raj.

Instagram / gocalazarevic_official Pevačica uživa u luksuznoj kući sa dvorištem.

Tekst: Lepa&Srećna