Vest da je trudna Dragana Mićalović izazvala je opštu pometnju, a njoj je pomalo doprinela i sama glumica  kad je objavila sliku sa stomakom. Fanovi uživaju u igri u kojoj se na društvenim mrežama prepliću slike iz realnog života i onog iz TV serija, a to znaju i sami glumci. 

Lepa Mićalovićka je uživala u ulozi Une Hristić u popularnoj TV seriji "Igra sudbine". "Serija predstavlja život ovde i sada i bliska je publici. Svi problemi s kojima se likovi suočavaju, dešavaju se svima nama svakog dana, a mi u seriji pokazujemo i da se svaki problem može rešiti", kazala je jednom prilikom.

"Takođe, karakteri su slični današnjem vremenu i s njima se mnogi ljudi poistovećuju", objasnila je. Zato ne čudi što i njena fotografija trudničkim stomakom provocira i radoznala pitanja o emotivnom životu same Dragane. Ona je veoma diskretna po tom pitanju.

dragana micalovic trudnicki stomak.jpg
Instagram / hipokampelefentokamela 

Tako je jednom prilikom izjavila da je iz novina saznala da se udaje. Kaže da o ljubavnom životu ne govori, ali je obećala svojim fanovima da neće kriti ako se bude udala, a verovatno ni kad bude ostala u drugom stanju. Za sada, svi uživaju u nenim slikama, pa ih pogledajte i vi u našoj galeriji!

Instagram / hipokampelefentokamela, Kurir / Nemanja Nikolić Lepa glumica privlači pažnju gdegod da se pojavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna