Goca Lazarević je uvela u svoj repertoar nove žanrove i, pored tradicionalnih pesama po kojima je poznata, sada peva i fado, portugalski melos koji je u Srbiji popularisala pevačica Mariza. Međutim, i uz španske numere, u kojim uživa,Goca ne može da zaradi previše.

"Pevam ih od srca i to mi je dovoljno. Ja sad ne moram ništa da radim. To što pevam je za moju dušu, a kad mi treba para, ja sam stara Goca i pevam onako kako pevam", ispričala je pevačica za Republiku. Po njenim rečima, ljubav i dobre pesme uvek u modi.

Kaže i da nije istina da ona forsira i peva samo tradicionalnu muziku, jer je uvek pokušala da eksperimentiše sa drugim žanrovima. Najviše eksperimenata je, ipak, izveo "na njoj" bivši muž Zahar.

goca lazarevic 2.jpg
Kurir / Dragana Udovičić 

"Bila sam mu probna traka, na meni je sve isprobavao kad napiše, ali nikad nisam posegla ni za jednom pesmom", tvrdi Goca. 

Čak je i pesma "Vidovdan", Gocin "zaštitni znak", prvobitno bila napisana za Vesnu Zmijanac. "Ona je nije htela. Nije htela da ugrozi jugoslovensku popularnost, pa sam je ja uzela. Vesna je popularnija bila od mene, a nije htela da peva", priča Goca.

Ona kaže da jednu pesmu nikada neće prežaliti, te da se kaje ceo život što tada nije poslušala Zahara. U pitanju je numera "Ivanova korita".

"Molio me je Zahar da pevam, rekla sam da mi se ne sviđa pesma, nije je htela ni Merima, pa je posle neko nagovorio da prihvati. Sada se kajem što ga nisam poslušala", kaže folkerka. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna