Aleksandra Vasković je donela na svet dvoje zdrave dečice, ali to nije umanjilo njen strah kad je dobila savet da prekine treću trudnoću. Žena pevača Bojana Leksingtona dobila je nalaze prema kojima bebini ultrazvučni markeri nisu bili baš najbolji.

"U tom trenutku je postojala bojazan da nešto sa detetom genetski nije u redu u tom trenutku", navela je Aleksandra na svom Instagram nalogu. Ipak, ona se oslonila na sopstvene osećaje, pratila potrebe svog tela možda i više nego u prethodne dve, kako kaže, poprilično neosetno iznela trudnoću do skoro samog kraja.

U međuvremenu je uradila dodatne analize koje su potvrdile da ipak nema razloga za strah. "Čekala sam ovoliko dugo sa ovom objavom, jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela", piše Aleksandra.

bojan vaskovic leksington zena trudna 2.jpg
Instagram / _mrs.vaskovic_ 

"Koliko su me prvi rezultati iznenadili i uplašili nije potrebno opisivati", kaže o tom bolnom periodu u vezi sa trudnoćom. Kako je dalje navela, pokazalo se da je sa devojčicom koju uskoro očekuju ipak sve u najboljem redu

Ona i Bojan već imaju sina Mihajla, kao i stariju ćerku Anđelinu s kojom su, takođe, imali briga, jer je prevremeno rođena. Nju su dočekali sa strahom da li će preživeti, jer je rođena u šestom mesecu. "Uz božju pomoć, i pomoć divnih lekara sa Instituta za neonatologiju, iz bolnice je izašla kao zdrava beba. U celom tom procesu prihvatanja situacije sazreli smo, ujedinili se, naučili da se oslanjamo jedno na drugo. Shvatili smo da ne postoji ništa vrednije od porodice i zdravlja, a danas smo srećni i zahvalni što to imamo", ispričala je svojevremeno Aleksandra. 

Zato sad brojni obožavaoci Aleksandre i Bojana šalju mnogo lepih želja da i treći porođaj omiljene mame prođe bez ikakvih komplikacija. Aleksandra je po zanimanju lekar i trenutno je na specijalizaciji ginekologije i akušerstva. I sa drugom trudnoćom nije prošlo lako, jer je u nju ušla sa viškom kilograma. Po svoj prilici, posle ove trudnoće, ona i Bojan neće planirati još dece.

Još njihovih slika ogledajte u galeriji.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna