"Dragi moj, danas je izašao članak u kojem se navodi da živim sa Draganom Mrkonjić i vodim je na lekarske preglede, dok u njenom stanu živi moja unuka Sonja." Ovim rečima počinje poruka Ane Bekute na Instagramu, kojom je reagovala na tekst kako žena Milutina Mrkonjića i ona sada žive zajedno.

Konkretno, u tom članku je navedeno kako je Ani "bilo žao što Daša nema nikoga, a nakon Milutinove smrti je bila loše i trebala joj je pomoć. Kako je i sama ostala sama, pozvala ju je kod sebe i Daša je to prihvatila". Sada je, međutim, pevačica reagovala na ove tvrdnje. 

"Svaka informacija u tom članku je potpuno netačna, a ton kojim je napisan i izmišljotine koje su navedene u članku su zaista uznemirujuće svakoj pristojnoj osobi. O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći nijednu ružnu reč.

Šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću
ATA / Antonio Ahel 

Žao mi je što se na ovakav način moram boriti protiv neistina koje već godinu dana pišu o mom odnosu sa Draganom Mrkonjić, ali ne postoji drugi način osim da demantujem svaku izmišljotinu. Zaista je bilo dosta", napisala je Bekuta na Instagramu.

Podsetimo, uskoro se bliži i godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, a Ana se trudi da uspomenu na njega čuva sa puno pažnje i ljubavi. On se nikad nije razveo od supruge Daše i uvek govorio: "Ona ima samo mene". Ana je naglašavala da joj nije žao što nije sa Milutinom žena "i pred bogom".

ana bekuta na svadbi sabanovog sina.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Jedino što je žalila bilo je što se nisu sreli ranije i nisu imali šansu da budu roditelji. Govorila je kako se on prema njenom sinu ponaša kao pravi otac, a prema njenim unucima kao da im je deda. Posle njegove smrti, zbog obećanja koje mu je dala, vratila se ubrzo javnom životu, a više slika pogledajte u našoj galeriji.

ATA / Antonio Ahel Modni stil za jesen 2022

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna