Goca Tržan ne krije da je sa Rašom Novakovićem prošla trnovit put kako bi došli do zajedničkog potomstva. Međutim, posle pokušaja vantelesne oplodnje, kaže da više ne želi da govori o ovoj temi. Godinama je pričala samo kako bi ohrabrila druge žene i bračne parove.

"Poštedela bih sebe tih tema zato što mi je dosadilo da pričam o tome", kaže pevačica. U njenom braku sa 14 godina mlađim bubnjarom mnogo toga se promenilo.

Goca nije krila kako je njena avantura sa Rašom bila "planirana" na kratak rok. "Nisam očekivala da će to biti ljubav za ceo život, već najpre da mi nahrani ego", priznala je jednom. Ipak, tokom 11 godina se odnos među njima promenio na bolje.

Goca Tržan o borbi za potomstvo
Instagram/Goca Trzan 

"Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom", kazala je Goca. Prema njenim rečima, razvod od Ivana Marinkovića je nju bio potpuno devastirao.

"Imala sam utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue", opisala je u emisiji na "K1" televiziji.

Goca Tržan o brobi za potomstvo
Instagram/Goca Trzan 

Sada je ni neuspeli pokušaji da se ostvare kao roditelji ne udaljavaju od muža. Štaviše, pevačica se prepustila sudbini.

"Imam 48 godina i to bi bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom", kazala je Tržanova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna