Nikolini Pišek život se potpuno promenio kada joj je suprug iznenada preminuo 8. maja. Njegov odlazak za voditeljku je bio samo početak velikih problema, za koje nije ni slutila da je čekaju.

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je Nikolinu da je kriva za smrt njegovog sina, a ona nije krila da joj medijski rat sa svekrom teško pada.

"Oprostite, meni malo drhti glas. Šta god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom... Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da sam ja nešto skrivila",  rekla je Nikolina na Una Tv.

Posle smrti muža voditeljka se suočila sa velikim finansijskim problemima. Ona i pokojni suprug su bili podigli po 400.000 evra kredita, jer su planirali zajednički život u Hrvatskoj. Sada je na njoj i briga o ćerkici Uni Sofiji, pa se vratila voditeljskom poslu.

Muž Nikole Pišek se požalio prijatelju
ATA Images/ Stefan Tomašević 

Nikolina je prodala kuću koju je sređivala zajedno sa Vidojem. Kako se navodi, vila je prodata za 1.700.000 evra, a hrvatski mediji prenose da je u oglasima bila samo dva dana. Prema podacima koji su bili objavljeni, luksuzna vila je izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna