Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da je za preranu smrt njegov sina odgovorna snaja, Nikolina Pišek. On, kako kaže, za svoje tvrdnje ima dokaze u vidu dnevnika koje je pokojni Vidoje godinama vodio.

"Tvrdim da mi je ta žena ubila dete. Isključivo zbog njenih hirova on je umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone, kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram još da objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano", rekao je Vidojev otac i istakao da ima poruke koje su se nalazile u sinovljevom telefonu.

 "Ona umire za tim dnevnicima, sve bi dala da ih uzme. Imam dnevnike stare devet godina, sve je zapisano. Vodio je dnevnik redovno, imam sve njegove rukopise do 7. maja. Poslednji put ga je pisao maltene pre nego što je umro. Imam njegove transkripte u telefonima. Ostale su sve njihove prepiske, iz njegovog telefona je izvađeno 850, uglavnom njenih poruka", rekao je "Alo!" Viktor na čije optužbe je Nikolina odlučila da odgovori tužbom.

"Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih nedelja doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati", rekla je voditeljka kojoj su podršku pružili brojni prijatelji, između ostalih i pevačica Ida Prester, koja tvrdi da je Vidoje Nikolinu obožavao.

"I još jedna važna stvar koju cu vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s celom porodicom. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli.

Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao ceo Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život ženi i ćerki. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje porodice, kad ste slavili njihovu ljubav? Nisu ti naslovi tako davno bili..", napisala je,a potom i spomenula Vidojevog oca.

"Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je neveroatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina drži se, i to će proći. Tu smo za tebe i Unu", rekla je Ida.

Vidoje je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, gde je održan pomen povodom 40 dana od njegove prerane smrti.

Kurir/Nenad Kostić Pomen Vidoju Ristovića na Novom groblju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna