Kuća voditeljke Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića je prodata za 1.700.000 evra, a hrvatski mediji prenose da je u oglasima bila samo dva dana. Prema podacima koji su bili objavljeni, luksuzna vila je izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara.

U ovoj kući je voditeljka trebalo da nađe svoj mir posle strašne epizode kada je gas procurio u njenom stanu u Zagrebu. Podsetimo, tada je bila sama sa ćerkom, a muž Vidoje je naslutio da se nešto dešava i poslao tamo prijatelja koji je provalio ulazna vrata.

Nakon dramatičnog spasavanja žene i ćerke, Vidoje je rešio da s Nikolinom kupi kuću. Pre nego što je zdanje u potpunosti renovirano, on je izgubio život. Voditeljka je odlučila da kuću proda budući da su ostala dva velika kredita koja treba vratiti.

kuca nikoline pisek.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Kuća se nalazi u zagrebačkom naselju Šestine. Sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. Uz 420 kvadrata stambenog prostora, tu je i dvorište koje se prostire na 1460 kvadrata. Kako prenose hrvatski mediji, za samo dva dana je navodno našla kupca, ali njegov identitet nije objavljen.

nikolina pisek 2.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Nikolina nije krila da kuburi s novcem, jer renoviranje nije bilo završeno kad je ostala bez muža. U međuvremenu je dobila posao, a mediji pišu da je poslovna ponuda bila vrlo primamljiva. Mesečni honorar voditeljke na jednoj televiziji u Beogradu iznosi, navodno,  3.000 evra. Nikolini je u srpskoj prestonici  obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, kao i avionske karte na letu iz Zagreba.

Tekst: Lepa&Srećna