Đorđe Balašević vilu u Istri kupio je 2019. godine sa namerom da u njoj provodi više vremena. Velelepna kuća od dvesta kvadrata, kako su tada pisali mediji, ima veliki vrt sa spoljnom kuhinjom, bazenom, saunom i đakuzijem. Unutrašnjost vile je jednako prostrana i ima četiri spavaće sobe, a svaka soba ima sopstveno kupatilo.

"Za sve je kriv moj ortak Zole, to moram da kažem. Tog dana doneo je žurnal sa čudesnim pejsažem... „Ajmo mi u Istru“, reko je. „Tamo žive vile...“ Ma, daleko je... Al’ kad već žive, same su krive... I, eto nas", govorio je Đole koji u vili nije stigao da uživa.

U Istru sada odlaze njegove deca, a sin Aleksa je objavio i fotografije ovog raja na zemlji. 
"Naša Istra", napisao je Aleksa i pokazao kakav pogled se pruža iz jedne od prostorija vile, a zatim i prelepi bazen.

Instagram/AleksaBalasevic Đorđe Balašević dve godine pre smrti kupio je u Istri velelepnu vilu od dvesta kvadrata za 400.000 evra

Inače, Đoletov naslednik je u avgustu prvi put postao otac malene Vere. Aleksa je istakao da mu se život potpuno promenio otkako je upoznao Nikolinu.

"Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje", ispričao je jednom za "Hello".

"Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu.

Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame", pričao je Aleksa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna