Da priča o raskidu sa Harisom Berkovićem nije samo još jedna glasina u nizu dokazala je Rada Manojlović kada je potvdila da je njihova višegodišnja ljubav okončana.

"Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan-stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala", napisala je Rada na Instagramu tada. Haris se ovim povodom nije oglašavao, ali je pevačicin otac imao šta da kaže.

"Rada se mnogo žrtvovala za vezu sa Harisom, a činilo joj se da se njemu sve to podrazumevalo. Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš", rekao je za Informer Rade i priznao da priželjkuje unuče.

Kako je se raskid, čini se, dogodio na Radinu inicijativu mnoge je iznenadila njena najnovija objava na Instagramu. Pevačica je uz fotografiju turskog glumca Džana Jamana, postavila i pesmu koju je otpevala u duetu sa Harisom "Pusti noći neka bole".

Raskid Rade Manojlović i Harisa Berkovića
Instagram/Rada Manojlović 

Tokom veze Rada i Haris imali su brojne probleme, a njega su, navodno, roditelji pritiskali da se ženi.

"Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa", rekao je nedavno za "Star" izvor blizak paru.

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković
Youtube/Printscreen/Rada Manojlović 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna