Većina ljudi se teškog srca rastaje od leta, ali topla jesen mnogima je inspiracija. Tada smo skloni da najzad skratimo i promenimo boju kose, odvažimo se na modne iskorake koje smo nekad čeznjivo gledali samo u prestižnim magazinima. Duge šetnje, pokraj reke, u prirodi ili na putu do posla, su nezobilazan deo tokom ovih "zlatnih" meseci. One nam pomažu da razbistrimo glavu i puni energije koračamo u nove radne pobede. Priliv dobrih emocija, dolazi nam i od biranih zalogaja, a šta više može da prija od prave čokolade koja je napravljena od kvalitetnih sastojaka?

Da nam jesen bude osveženje i za nepca pobrinula se Milka koja je predstavila još čokoladniji ukus i kremastiju teksturu. Receptura je unapređena, dizajn je osvežen, a neodoljive kockice dobile su novi izgled. Ipak, nešto se nije promenilo, najnežnija Milka do sada pravi se od najkvalitenijih sastojaka, uz jedan dodatak - veći udeo kakaa i kakao putera. Ni prepoznatljive kockice Milka čokolade nisu dočekale jesen nespremne, sada su zaobljenije, što dokazano poboljšava doživljaj prilikom konzumacije proizvoda i doprinosi još intenzivnijem osećaju topljenja čokolade u ustima.

Lila, poznata ljubičasta kravica koja je simbol brenda, prvi put se, osim na ambalaži, pojavila i na jednoj od kockica čokolade, "prerušena" u još modernije izdanje.

Pored brojnih novina koje Milka brend predstavlja, jedna stvar uvek ostaje ista – posvećenost korišćenju pažljivo odabranih i visoko kvalitetnih sastojaka i načelima održivog poslovanja. Briga o zajednici i životnoj sredini, jedan su od prioriteta brenda koji za proizvodnju svojih čokolada koristi kakao iz "Cocoa Life" programa održivog uzgoja kakaa koji sprovodi kompanija Mondelēz International, kao i dobro poznato 100% alpsko mleko koje se nabavlja sa malih porodičnih farmi smeštenih u srcu Alpa.

Uživajte u ukusu još kremastije, čokoladnije i nežnije Milka čokolade koju sada možete pronaći na policama prodajnih objekata širom našeg regiona!