Ljuba Perućica je više puta izjavljivao koliko je srećan u braku, a njegova supruga Katarina Kolozeus je očarana svojim mužem. Ona ističe kako joj je suprug velika podrška i kako je prvrženost koju je pokazao u teškim trenucima jedna od najvažnijih vrlina za nju.

Spremnost da joj bude podrška pevač je pokazao i kad se povela reč o njenom prezimenu. Na pitanje da li će ga promeniti zbog udaje, Katarina je odgovorila da nikada neće prestati da bude Kolozus.

"Nema nijedna druga Katarina Kolozeus, ja sam jedina i mnogo volim svoje prezime", kaže Ljubina žena. "Smatram da su ti naši običaji da žena mora da uzme prezime od svoga muža jedna velika glupost.

Mislim da je Ljuba bio svestan da ja to nikada neću uraditi jer meni brak kao brak nije bio toliko bitan", ispričala je Katarina.

ljuba perucica i katarina kolozeus
Instagram / katarina_kolozeus 

"On je odreagovao super. Nije se bunio, ali neki drugi ljudi su imali komentare na to i nije im bilo svejedno što ne želim da se odreknem prezimena Kolozeus, ali naravno ja sam se izborila i mislim da je to prava stvar jer 30 godina sam bila Katarina Kolozeus i sada, preko noći, ja to da izbrišem, i da postanem Katarina Perućica - to mi nekako nema smisla."

Ona je procenila da je bolje da zadrži ono što je bila celog života i da doda Ljubino prezime iz poštovanja prema njemu. "Izabrala sam ga za svog životnog partnera i supruga, nekoga ko će biti uz mene, Bože zdravlja, do kraja života. Tako da mislim da je to najbolje - zadržati svoje prezime i uzeti prezime muškarca koga volite", kaže Katarina.

Slike mladog para pogledajte u našoj galeriji!

Youtube / Ljuba Perućica Voditeljka i pevač uživaju u ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna