Dragana Mićalović krije svoj ljubavni  život, ali ipak ponekad isplivaju emocije kroz njen objave na Instagramu.  Tako je raskid sa Stevanom Purićem prošle godine prokomentarisala uvijenom izjavom kako se "fokusirala na poslovne obaveze" i usmerila "na sebe i svoj život". 

Sada je, međutim, otkrila da je osećala duboku tugu, podelivši dirljiv snimak s psom Lolom na Instagramu. Bela kerušica je baš prošle godine proslavila prvi rođendan, što su Draganini obožavoci imali prilike da vide, a sad je glumica posebnom porukom stavila do znanja koliko joj znači...

"Život si ulepšala, tugu ublažila!", napisala je svojoj Loli, a na snimku se vidi kako je grli i ljubi. Da video bude još dirljiviji, jasno se vidi i kako se pas privija uz nju i sklapa oči topeći se od nežnosti. Uz snimak se čuje i pesma Olivera Dragojevića "Od kada te znam, ja verujem u anđele... "

"Koliko samo ljubavi ima u Loli, pa ona je stvarno čudo. Koliko pas samo ume da nam dopusti mir i osetimo se tako bezbrižno", napisala joj je jedna obožavateljka. Fanovi se slažu da je ova ljubav devojke i psa prosto neverovatna.

dragana-mićalović-pas-lola-2.png
Instagram / hipokampelefentokamela 

"Lola je u transu kada je u Gaginom naručju", piše jedan, a vlasnici pasa ovo odlično shvataju. "One razumeju. Verovatno postoji jezik koji nije sastavljen od reči, ali sve na svetu razumeju. Verovatno postoji duša skrivena u svemu i uvek mogu da razgovaram sa mojom drugom dušom, bez zvuka", objasnio je jedan ljubitelj životinja.

Gaga uvek oduševljava fanove objavama, pa neke od njih pogledajte i u galeriji slika!

ATA Images/Antonio Ahel, ATA / Antonio Ahel Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna