Viki Miljković i Dragan Tašković Taške pravi su dokaz da ljubav, ako je iskrena, ruši sve prepreke. Zavoleli su se kada je pevačici bilo tek 18 godina, a njeni roditelji nisu bili za to da ona ima ozbiljnu vezu.

"Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda odjednom ja treba da odem od kuće. Nije mu se uklapalo to u koncept. Njima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put", rekla je Viki koja je iz roditeljskog doma pobegla kako bi bila sa voljenim

"Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu ‘Ja se više ne vraćam kući‘. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ‘Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide‘", ispričala je Viki za Premijeru i istakla da joj suprug životna podrška.

"Ono što je prava vrednost, to ispliva na površinu. Prošlo je godinu dana, a Taške je pokušavao da ih ubedi da je on zaista dobar za mene. Bukvalno je tada zapostavio svoju karijeru, sebe stavio u drugi plan i do dana današnjeg je moja najveća ljubav i podrška", ispričala je Viki.

Njihova ljubav krunisana je rođenjem sina Andreja, koji danas ima 13 godina.

"Ima po koja tinejdžerska bubica, jedva čekamo da to prođe. Oni su sad u fazonu da se svi isto ponašaju, dešavaju se neke promene, postaju odrasli ljudi, odrastaju, misle da sve znaju", rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv" i istakla da je ona blaža prema sinu.

"Pa po potrebi, kako je ko za koji segment zadužen. On prema tati ima zaista veliko poštovanje i strah, tatina reč je uvek poslednja. A sa mamom se više mazi", iskrena je bila Viki.

Pogledajte još fotografija Viki Miljković u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.