Dragana Mirković pravi je dokaz da sreća ne može da se sakrije. Pevačica nema potrebu da svoj život predstavlja boljim nego što jeste, jer je zaista dobila sve ono o čemu je maštala. Sa mužem Tonijem Bijelićem, ćerkom Manuelom i sinom Markom živi u velelepnoj vili u Beču i često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života- druženje sa holivudskim zvezdama, egzotična putovanja, večere u skupim restoranima. Luksuz u kom uživa nema razloga da krije, jer je sve u životu, kako ističe, stekla pošteno.

"Ne plašim se da svima pokažem moj način života. Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima ni od medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam", rekla je svojevremeno za medije Dragana, koja je sada istakla da je tajna njenog ispunjenog života to što ume da uživa u sitnicama.

"Ja sam samo jedna rasterećena pozitivna osoba koja uživa u svemu normalnom i lepom. U finim sitnicama koje me čine srećnom. Naravno pre svega me, usrećuje moja porodica", rekla je za "Prvu" Dragana.

Pevačica često ističe koliko je blagoslovena s decom koja su se okrenula obrazovanju.

"Odlični su učenici. Zbog njih me nijedan učitelj, nastavnik ili profesor nikada nije pozvao u školu da mi se žali da su napravili neki problem. Zaista sam blagoslovena. Svako dete usrećuje svoju majku, a mene su Marko i Manuela usrećili beskrajno", rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou" nedavno.

Iako već dve decenije živi u Beču, obožava i da ode u rodni Kasidol, a kako izgleda njena porodična kuća, pogledajte u galeriji ispod.

Kurir Iako već decenijama živi u Austriji ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna