Dragana Mirković ovog leta je baš zauzeta, nastupa skoro svake večeri, ali uvek pronađe vremena za odmor, opuštanje i druženje. Oko nje su uvek luksuz sa barem pet zvezdica i svetske zvezde. Pevačica često ističe da nema razloga da krije svoj luksuzan način života, jer je sve stekla poštenim radom.

"Ne plašim se da svima pokažem moj način života. Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima, ni od medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam", rekla je nedavno Dragana koja rado sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života - luksuzna putovanja, večere u skupim restoranima i druženje sa holivudskim zvezdama.

Već je dobro poznato da su Dragana i njen suprug Toni Bijelić dobri prijatelji s Žan-Klod van Damom,  a sada je, sudeći po Instagramu, to postao i Kris Not.

Dragana Mirković sa Kris Notom
Instagram/Dragana Mirkovic 

"Faca je uvek faca“, napisala pored fotografije sa Krisom Notom, koji se proslavio ulogom u kultnoj seriji "Seksu i gradu".

Dragana Mirković sa Kris Notom
Instagram/Dragana Mirković 

Podsetimo, krajem prošle godine četiri žene su izjavile da ih je Kris Not seksualno zlostavljao, što je bila loša reklama ne samo za njega, nego i za producente kultne serije. Njegova supruga Tara Vilson uslikana bez burme,  u pratnji moćne advokatice kompanije "Vorner bros", pa ostaje da se vidi kakve će posledice optužbe imati po glumčev brak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna