Košarkašica Milica Dabović nije imala previše sreće u emotivnim vezama ‒ momci su je zlostavljali i varali, praznili bankovne račune... O svojim ljubavnim krahovima ona je govorila bez zadrške. Sina Stefana dobila je tokom veze sa izabranikom Vukom Rotenom, ali su se rastali čim se porodila. Milica ističe da ju je bivši partner uhodio na društvenim mrežama.

"Psihički me je toliko maltretirao da sam mu u jednom trenutku rekla: 'Bolje da me mlatiš, nego da me zlostavljaš 24 časa!' Bio je mnogo ljubomoran i veliki manipulator. Kad bi mi se neko obratio iz bilo kog razloga, on bi napravio haos. Otvorio je deset lažnih profila, za koje sam tek kasnije saznala. Sa tih profila sam dobijala jezive pretnje, da će me pretući, ubiti... Nisam znala ko je to bio, pa sam se žalila Vuku, a on bi u tim situacijama bio moj zaštitnik. Nisam ni slutila da mi je upravo on slao jezive poruke! Menjao mi je šifre na telefonima, povezao je svoj kompjuter sa mojim Vajberom i čitao mi poruke. I fizički me je maltretirao! Nije me mlatio, ali me je stiskao za ruke i drmao me", ispričala je za "Informer" Milica koja se osećala krivom zbog emotivnog izbora, ali uprkos svim razočaranjima nije prestala da veruje u ljubav.

"Dugo nisam sebi mogla da oprostim što sam našla najgoru osobu. Upecala sam se na njegovu priču, bila sam glupa i naivna. Ali naučila sam lekciju!", rekla je Milica koja je sreću pronašla pokraj Vanje Ćorića.

"Vanja me je osvojio dobrotom. Dugo smo se družili pre nego što smo započeli vezu, a onda smo se dogovorili da iz Ciriha, gde on živi, do Herceg Novog, a potom do Beograda, dođemo motorom. Moja velika želja je da motorom proputujem svet", rekla je nedavno za naš portal Milica, koja kaže da joj je ipak najvažnije kako je Vanja prihvatio njenog sina Stefana.

Pogledajte fotografije Milice Dabović i njenog novog izabranika u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Dabović prvi put u javnosti sa novim dečkom Vanjom Ćorićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna