Sanja Vučić ne krije da kuburi s kilogramima, pa zato mora da povede računa kad god se malo ugoji. Kako ona kaže, to se dogodi veoma brzo, pre svega zato što voli testa i teško joj je da se odrekne pekare. Kad primeti da je situacija "kritična", drži dijetu nekoliko dana, ali se brzo vrati starim navikama.

Međutim, njen brat Miloš je pokazao da je izuzetan karakter, jer je uspeo da se trajno oslobodi viška kilograma za samo godinu dana. I ne samo to, već je i oblikovao svoju figuru tako da su žene oduševljene...

Miloš Vučić je posvetio dosta pažnje zatezanju tela i formiranju mišića. Najveći kontrast vidljiv je između aktuelnih slika i onih  od pre desetak godina. 

brat sanje vucic milos.jpg
Instagram / vuleks 

"Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun", kaže Miloš.

Prema njegovim rečima, recept je sveopšti zdrav način života.  "Trening na dnevnom nivou je jako bitan jer tako izbacujem višak negativne energije i zato svima preporučujem zdrav život i zdrave navike", poručuje zgodni stomatolog.

brat sanje vucic milos 1.jpg
Instagram / vuleks 

"Zdrav život me održava da dobro funkcionišem u svim sferama. Takav život vodi do psihičkog zdravlja, i on nam donosi benefit na svim poljima, profesionalnom i emotivnom jer smo mnogo bolje raspoloženi i imamo više volje", ispričao je Miloš.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna