Snajka Letica je rođena u Žagubici. Zaposlena je, a u slobodno vreme bavi se pisanjem i do sada ima objavljene četiri knjige. Sin Nenad je zaposlen kao vozač, obožava da se druži i izlazi sa prijateljima. Majka Danijela je domaćica, voli baštovanstvo i hortikulturu, a veliki je ljubitelj i životinja.

Letica i Nenad kažu da ih je sudbina spojila, naime ona se doselila u stan pored njegovog. Prvo su se družili, a onda se rodila i ljubav.

Majka i snajka se odlično slažu, kuvaju zajedno i oko svega se dogovaraju. Da li su se njih dve snašle u pripremi tradicionalnog jela, šta su im to zamerili Seka i Raša i kako su ostale majke i snajke ocenile jelo saznajte danas u 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika gledajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Majke i snajke najava kurir televizija

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Majke-i-snajke-4-.jpeg
Promo 

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE