Milica Pavlović uspela je da ostvari gotovo sve što je zacrtala. Ima brojne hitove, posećene nastupe, oprobala se i kao glumica, a uvek je sa ponosom isticala da je potekla iz malog mesta, sela Gornji Bunibrod. Odrasla je sa bakom i dekom koji su joj bili kao roditelji, a detinjstva se seća sa radošću. Uvek je priželjkivala da nastupa u Leskovcu, koji je njen grad. Uskoro će joj se ta želja i ostavariti.

"Leskovac je moj grad, ogromno mi je zadovoljstvo i čast što ću po prvi put pevati na gradskom trgu. I pre nego što sam postala poznata sam umela da kažem svojim prijateljima - 'Videćete, ja ću jednog dana pevati na ovom trgu i ceo grad će doći da me sluša'. I evo, desiće se. Ispuniću obećanje koje sam sebi dala još kao devojčica. Mnogo sam srećna, to su moji ljudi, ja se u svom gradu osećam izuzetno voljeno i moram da priznam da imam i neku vrstu pozitivne treme", rekla je za "Kurir" Milica uz osmeh.

Da se Milica odlično snašla kao glumica dokazuje i nagrada koju je dobila na međunarodnom festivalu "Fedis", zajedno sa glumcem Milošem Timotijevićem.

"Ne pamtim kad sam imala ovakvu tremu. Da mi je neko pričao da ću doživeti ovako nešto ne bih mu verovala", kazala je Milica koja igra glavnu ulogu u seriji "Pevačica", u kojoj je imala scene sa glumcem Milošem Timotijevićem, koji je komentarisao njenu glumu.

Pogledajte još fotografija Milice Pavlović u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.