Pevačica Milica Pavlović prestala je da jede meso, a kako kaže ta odluka je pozitivno uticala na njen organizam.

"To jednostavno prija mom telu i postoji jako veliki broj namirnica koje mogu da zamene meso. Na taj način doprinosim svom telu. To je bila moja odluka. Isto tako, ne koristim mleka za telo koja sadrže određene konzervanse, kao ni bilo šta što je testirano na životinjama. Eto, i ovo reče Milica koja je ofarbana u plavo, ali hajde, pravićemo se da je ovo moje prirodno stanje", rekla je Milica za "Blic".

Kako je dodala, ona je na ovaj način želela da spreči pojavu određenih zdravstvenih problema i smatrala je da će na taj način pomoći svom telu. Međutim, o tome nije javno pričala kako bi izbegla negativne komentare.

haljina milica pavlovic
Instagram / senoritamilica 

"Želim da doprinesem svom telu i da se što manje umaram, kao i da ne posećujem bolnice. Zbog toga već duži vremenski period ne konzumiram meso, o čemu nisam želela ranije da govorim da ne bude da sad ja tu nešto pametujem... Da kažu: 'Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak, a sad ovo priča'", rekla je pevačica i dodala:

"Vodim računa o zdravlju počevši od toga, pa sve do toga što sam pre pet-šest godina probudila to stanje svesti da treba da pomognem sebi, kako zbog prirode svog posla i toga što želim da što duže trajem u njemu, tako i zbog toga što želim da trajem kao ljudsko biće i da što duže budem zdrava i lepa, koliko god je to moguće."

Milica je odrasla u seoskoj sredini, u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca, gde je od malena bila naviknuta na domaću hranu, sveže voće i povrće.

"Samim tim što sam odrasla na selu i dan-danas ne mogu da sakrijem zadovoljstvo i radost kada prolazim pored komšijske kapije i uberem jabuku, ili kod mene u dvorištu, gde imam sedam-osam vrsta voća. Sada su stigle kajsije i šljive, a donedavno su tu bile i trešnje", ponosna je pevačica.

Neka od modnih izdanja Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / senoritamilica Uloga u filmu "Pevačica" donela joj je novo iskustvo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna