Glumica Iva Štrljić zadovoljna je svojim životom, pa godine dočekuje s radošću. Brojne dame skrivaju koji rođendan proslavljaju, a Iva to ističe sa ponosom. Na Instagramu je objavila fotografiju slavljeničke torte i otkrila koji su njeni "tajni začini" za 45 srećnih godina.

"U sve ulaziti sa radošću onom sačuvanom iz detinjstva negde u nama, umotati svaki korak u vedrinu i dobru, pitomu nameru, razumeti ljude, osmehnuti se ljubazno i onima koje ne poznaješ jer je ljubaznost često retka ali baš zato dragocena, biti jednostavan ali ponekad i šarmantno komplikovati, ne čamiti nikad na kraj srca već ga uvek herojski, hrabro otvoriti, biti pažljiv i nežan, imati strasti za sve što ti je važno i što voliš i tome hrliti potpun i ceo, nikad na sitno, nikad na pola...to su neki moji mali začini za ovih 45", napisala je Iva uz fotografiju i istakla da je zamislila rođendansku želju.

"Želja je zamišljena noćas posle snimanja uz tortu jer o najlepšim željama se najlepše sanja. Srećan mi rođendan!", napisala je Štrljićeva.

 Za dobru formu popularne glumice zaslužna je birana ishrana i redovna fizička aktivnost.

"Plivanje je, pored kaldrma fitnesa, moja omiljena rekreacija. Spoj brzog hoda i dugog plivanja je ono što mi uvek najbolje pomaže da održim dobru formu, ako tome naravno dodamo i pažljivu ishranu", poručila je plavokosa glumica, koja je ranije ispričala da pešačila od od Beogradskog dramskog pozorišta do Belvila

"Ja u šali volim da kažem 'kaldrma fitnes', pa je to moje postalo toliko poznato. Dešava mi se da mi ljudi na ulici priđu, tako da je kaldrma fitnes postao ozbiljan brend. To su velike kilometraže, nije da ja izađem, pogledam tri butika i vratim se kući. Jednom sam išla od Beogradskog dramskog pozorišta do Belvila", rekla je Iva u emisiji "Grand Magazin"

Još fotografija Ive Štrljić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivastrljicofficial Iva Štrljić ima izvajano telo u petoj deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna