Bela Hadid je oborila sve viralne rekorde mode snimkom koji je, čini se, pogledao čitav svet!Haljina u spreju je doprinela popularnosti ove manekenke više nego titula najlepše žene na planeti koju su joj, pre par godina dodelili.

Beli sprej od kojeg je, na Nedelji mode u Parizu, napravljena haljina na Beli, naglasila je ne samo njenu lepotu, već i poseban karakter i senzibilitet. Dok su je prskali njime pred hipnotisanom publikom, manekenka je izgledala i čvrsta i nežna, i nesalomljiva i krhka u isti mah. I svi su se zapitali - koga voli ova lepotica moćnog personalitija?

Odgovor je jednostavniji nego što se misli. Mada svoj ljubavni život mnogo manje živi pred očima javnosti nego što je ranije bio slučaj, ipak dečka ne krije. U pitanju je Mark Kelman, momak koji je takođe vezan direktno sa modom, ali radi "iza scene".

bela hadid mark kalman
Profimedia 

Bela je prvi put pokazala Kelmana sredinom prošlog leta, ali ima tvrdnji da su se tad već zabavljali godinu dana. Svemu je prethodio raskid s pevačem Vikndom,  s kojim je i ranije prekidala vezu, ali mu se i vraćala.

bela hadid viknd 0393713329.jpg
Profimedia 

Posle svega, on je napisao pesmu "Ja sam bez srca" i brže-bolje našao utehu sa Selenom Gomez. Nije se ni manekenka previše oglašavala na tu temu, ali jeste odala deo svoje intime u jednom podkastu.

"Borila sam se da nekako očuvam svoje lične granice", priznala je Bela, naglasivši da baš i nije imala mnogo uspeha u tome. "Stalno sam se vraćala muškarcima - pa i ženama - koji su me zlostavljali. Glavni razlog je bila potreba da se ljudima dopadnem, ali su mi terapija i meditacija pomogli da nekako zacelim tu ozledu", kazala je slavna manekenka. Najviše joj je, kaže, prijalo kad se udaljila od društvenih mreža. 

"Društvene mreže nisu stvarnost", napisala je manekenka prošle godine na svom Instagram nalogu, odavši i da se bori sa depresijom. "Svi vi koji se mučite, molim vas, zapamtite to. Ponekad je samo potrebno da čujete da niste sami. I zato, od mene - za sve vas - niste sami. Ja vas volim, ja vas vidim i ja vas čujem."Pred fanovima ne krije da je 

bela hadid mark kalman 0727983298.jpg
Profimedia 

Kelman je, reklo bi se, potpuno drugačiji tip muškarca. On radi "u senci" i zato ga kreatori s kojima sarađuje kao umetnički direktor veoma cene. Pojavio se svega nekoliko puta na Belinom Instagramu premda se čini da mnogo češće putuje s manekenkom.

"Ovo mi je najlepše doba u životu. Zdrava sam, radim i voljena sam." Šta bi više jedna žena mogla da poželi...

Tekst: Lepa&Srećna