Iako nikada do sada nije javno govorila o tim stvarima, Kejt Midlton sada se požalila na jednu od svojih briga, a vezana je za njeno troje dece.

Naime, Kejt je bila u obilasku porodiljskog odeljenja jedne nove bolnice u Velikoj Britaniji, a tom prilikom razgovarala je s novopečenim mamama i otkrila da joj je najviše stresa otkako je postala deo kraljevske porodice zadala odluka o tome koja imena će dati svojim i Vilijamovim naslednicima.

kejt midlton i princ vilijam
Profimedia 

Kejt je priznala da su ona i princ Vilijam bili pod velikim stresom zbog odabira imena za njihova dva sina Džordža i Luisa i ćerku Šarlot, a princeza od Velsa dodala je i da 'zbog toga noćima nije mogla oka da sklopi'.

"Razgovarala je s porodiljama o tome koliko je teško imenovati decu i kakvu odgovornost to nosi. Mnogo mladih roditelja pokušava da pronađe najbolje ime za svoje dete, ali nije im uvek lako, a Kejt je s njima u tome mogla da se poistoveti", rekao je doktor Stabs, koji je bio u smeni kada je Kejt obilazila bolnicu, prenose strani mediji.

"Rekla je kako Vilijam i ona jednostavno nisu mogli da daju deci imena koja im se samo tako sviđaju, jer je ceo svet čekao šta će odabrati, a to je stvorilo veliki pritisak", dodao je doktor.

Kejt i Vilijam snimljeni kako vode decu u školu
Profimedia 

Kejt važi za veoma posvećenu i požrtvovanu majku, a takva je ne samo prema svojoj, već i prema svoj ostaloj deci, pa je tako prilikom posete bolnici držala u naručju nekoliko novorođenčadi. Ona je takođe uključena i u humanitarni rad, te kroz brojne fondacije pruža pomoć najmlađima i njihovim roditeljima.

Poseta bolnici bio je ujedno i prvi put da je Kejt Midlton skinula crninu nakon smrti kraljice Elizabete II, koja je preminula 8. septembra ove godine, a fotografije princeze od Velsa sa ovog događaja pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kejt Midlton skinula crninu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna