Uzalud sva sreća u novom braku, kad uništavaš svoje zdravlje! Tim rečima fanovi Dženifer Lopez i Bena Afleka kritikuju poznatog glumca, jer ga fotografi sve češće hvataju sa cigaretom u ustima. "Džej Lo toliko pazi na zdrav život, a on dimi kao odžak", piše jedna obožavateljka.

Nije tajna da je Ben imao i daleko teži porok nego što su cigarete. Borio se dugo sa alkoholizmom, išao na odvikavanje.

"Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga što sam počeo da pijem", kazao je jednom okrivivši tako Dženifer Garner za svoj porok. Objasnio je da je pio jer se osećao zarobljeno.

ben aflek 0727832883.jpg
Profimedia 

"Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo uvek iznova, uglavnom zbog dece. Mislio sam - ne mogu sve ovo da ostavim zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim?

I onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču", otkrio je u jednom intervjuu, a kasnije tvrdio da je ova njegova izjava potpuno izvučena van konteksta.

Međutim, Dženifer Garner je uspela da ga nagovori da prestane da puši. Za to je bila neophodna čak i pomoć hipnoze. Kako je objasnio u emisiji Opre Vinfri pre petnaestak godina, tadašnja supruga se žalila da duvanski dim škodi deci. I njoj je smetalo što joj muž stalno smrdi na duvan, pa je uspeo da pobedi svoj porok.

ben aflek 0728010748.jpg
Profimedia 

Pokazalo se ipak da je to samo privremeno. Glumac se sada vratio cigaretama i čini se da nova supruga, Dženifer Lopez, nema nikakav uticaj na to. Čini se ipak da ga je nagovorila da počne da vežba, jer Ben pokazuje sve bolje definisanu figuru. Takođe, nema znakova da je počeo da pije što svi doživljavaju kao uspeh.

Podsetimo, Dženifer i Ben su se venčali tek ovog leta, možda je još rano da se pokaže uticaj supruge, šta vi mislite? Zavirite na njihovu svadbu, bio je to pravi spektakl.

Profimedia Sobe, dvorište i bazen od kojeg zastaje dah

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna