Kejsi Aflek je konačno poželeo dobrodošlicu Dženifer Lopez, posle prilično upadljivog odsustvovanja sa njenog venčanja sa Benom Aflekom u Savani, gde su bili pozvani brojni rođaci i prijatelji. Brat čuvenog glumca je odlučio da se oglasi porukom:

"Dobrodošla u porodicu. Spremi se na prave nesporazume! Šala. Šalim se", nastavio je Kejsi. "Džen, ti si pravi dragulj. Mnogo te volimo!!!", zaključio je, dodajući jedno crveno srce.

Kejsi je ovim, očito, pokušao da malo "upegla" neugodan utisak koji je ostavio njegov izostanak sa venčanja. Kada su ga novinari pitali da li će biti na Benovom imanju gde su mladenci izgovorili sudbonosno "da" po drugi put ove godine, izjavio je da ima "prethodno dogovorene roditeljske obaveze".

kejsi aflek i devojka
Profimedia 

Kejsi ima dva sina, tinejdžera, iz braka sa Samer Feniks, sestrom čuvenog glumca Hoakina. Kejsi i Hoakin su dugo bili najbolji prijatelji, on ga je i upoznao sa sestrom. Međutim, skandal sa optužbama za seksualno napastvovanje na snimanju jednog filma koji je Kejsi režirao doveo je i do razvoda i do prekida prijateljstva.

Navodno se sada Kejsi požrtvovano brine o deci, a njegova aktuelna devojka je komentarom i otkrila šta je radio u vreme Benovog venčanja. "Hej, da ti nisi odveo sina na trening, ko bi pomogao onom dečku koji je slomio ruku". Ovaj komentar je, u međuvremenu obrisan, ali ima dosta onih koji kažu da ima pravo da bira šta će da radi.

Drugi razlog nalaze u činjenici da Kejsijev stariji sin kreće na koledž. "Ako je želeo da bude uz njega sad kad se sprema, to je potpuno opravdano", piše jedan njegov pratilac. Venčanje je, i bez njega, bilo spektakularno, a detalje pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Netaknuta priroda u Savani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna