Poslednjih godina Nina Radulović izbegava da priča o emotivnom životu za javnost, verovatno poučena iskustvom iz prošlosti, kada je njena privatnost često bila tema naslovnih strana.

Nina se 2010. godine udala za 31 godinu starijeg glumca Branislava Lečića, sa kojim je dobila sina Lava, a par je u braku proveo sedam godina. Godine 2017. saopštili su da se razvode, a to je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Voditeljka je zbog toga pokušala da nakon razvoda sakrije svog novog izabranika od medija, ali joj to nije pošlo za rukom pa je iste godine otkriveno da joj je nakon kraha braka osmeh na lice vratio šest godina mlađi teniser Filip Krajinović.

"Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči", ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

Iako je njihova veza delovala idilično, ovo mišljenje, po svemu sudeći, nije delila Filipova majka koja je bila vrlo oštra na pitanje o snajki, koja je tada i dalje bila poznata po prezimenu bivšeg supruga.

"Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne", rekla je tada za domaće medije Filipova majka Vera Krajinović.

Veza voditeljke i tenisera potrajala je nešto više od godinu dana, a onda je odjeknula vest da su raskinuli.

"Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju", rekao je Krajinović nakon kraha veze. 

Filip je nakon raskida sa Ninom uplovio u vezu sa Anđelom Novčić, sa kojom je u jednom trenutku imao krizu, ali su probleme uspeli da prevaziđu, pa sada ponovo uživaju jedno pored drugog.

Nina, s druge strane, ne govori javno o svom emotivnom životu, ali je pre nekoliko meseci nagovestila da je ispunjena na tom polju, ali i da bi volela da dobije još jedno dete.

Još fotografija Nine Radulović pogledajte u galeriji ispod.

ATA Images/Antonio Ahel, Instagram / Nina Radulović Nina Radulović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna