Marija Šerifović je objavila novi video, a o njenoj pojavi u krevetu pišu svi mediji. Pevačica odlično zna kako da zaintrigira ljude, jer se u klipu vidi kako ispod čaršava nema ni pidžamu ni brushalter.

Ona je i ranije umela da šokira iznenađujućim izgledom - kao kad se, na primer, pojavila u haljini sa cvetnim desenom. Ume da bude prirodna kao retko ko, a to je i jedan od ključeva njenog uspeha u vlogovanju. Na Jutjubu je prati skoro pola miliona ljudi, a ona je početkom juna bila rešila da napusti ovu mrežu. Međutim...

"Do te mere ste me spamovali, do te mere ste mi pisali, do te me ste kukali za tim mojim vlogovima da sam ja rešila da uzmem pauzu", ispričala je Marija na Jutjubu. "Čitavo leto smo bili jedno bez drugih."

marija serifovic 3.jpg
Instagram / Serifovic 

"Nemam sad puno toga da vam kažem", priznaje pevačica. Nada se da će nova sezona biti inspirativna, a njen povratak su dočekali sa oduševljenjem.

Marija je promenila stan pa svi jedva čekaju da vide enterijer. Takođe, raduju se i snimanju kuvanja s mamom Vericom Šerifović, a najdraži publici su dueti i muzički "dvoboji" mame i ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna