Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan venčao se 18. septembra ove godine sa izabranicom Bojanom Rodić sa kojom ima sina Zorana, a par će kroz nekoliko meseci dobiti još jednog dečaka.

Pevačica sa svadbe nosi najlepše utiske, iako priznaje da su pripreme bile pomalo naporne. Na svadbenom slavlju sa više stotina zvanica provodila se do kasno u noć.

Ceca Ražnatović pozvala Gocu Božinovsku posle svadbe njenog sina
Youtube/Printscreen/KurirTv/Instagram/Bojana Rodić 

"Utisci su se malo slegli. Prošlo je malo više od dve nedelje i još sam pomalo umorna. Psihički napor mi je teži od fizičkog. Sam dan svadbe mi je bio toliko lep, ali one pripreme pre veselja, kićenje i čuda, to me je izmorilo. Sve je sjajno prošlo, ostala sam do četiri ujutru, oni do šest. Tamo su i spavali, Mirko je iznajmio sobu. Najviše sam bila koncentrisana na svog unuka", rekla je Goca za "Kurir".

Iako Bojana Rodić već dve godine živi u Mirkovom porodičnom domu u Surčinu, na svadbi su ispoštovani svi tradicionalni običaji, pa je mladoženja "kupovao" mladu u njenoj rodnoj kući u Titelu. Upravo taj trenutak za Gocu Božinovsku bio je najemotivniji.

"Kod Bojane u kući, kad su je izveli iz Titela. Ona kod nas u kući živi dve godine, a meni je to bilo kao da je tek vodim. To mi je bilo jako emotivno. Posebno kad su pevali onu pesmu o majci i ocu. Tad me je stigla neka tuga što sam sama i što nije sa mnom tu moj pokojni muž i Mirkov tata. Tu mi je bilo malo teško i tu sam zaplakala", priznala je pevačica.

Mladenci Bojana i Mirko nakon svadbe su imali zdravstvenih problema, a Goca je objasnila o čemu je reč.

"Bili su prehlađeni, grlo i nos, stomačni virus. Stiglo ih sve od stresa i umora. Ništa strašno", rekla je pevačica.

Budući da je Bojana Rodić rođena sestra Bogdane Ražnatović, snajke Cece Ražnatović, mnogi su očekivali dolazak folk zvezde na veselje. Međutim, Ceca se nije pojavila jer je prethodne večeri imala nastup u Sloveniji, ali su ceremoniji prisustvovala njena deca Anastasija i Veljko.

ceca na svadbi sabanovog sina 5.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

"Zvala me je. Čestitala mi je. Bila je umorna, imala je nastup. Bili su Anastasija i Veljko. To je bitno, oni su njihova generacija, njihovo društvo. Ja Cecu razumem, i mene uhvati muka kad treba negde da idem. Radujem se kad stignem tamo, ali dok se spremim i stignem tamo, to je haos", iskrena je bila Goca za pomenuti list.

Još fotografija sa svadbe Bojane i Mirka pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miss.rodic Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna