Anja Mit priznaje da se nije uozbiljila nakon udaje, ali da je svakako srećnija otkako je stala na "ludi kamen".

"Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom, možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija", rekla je za "Grand Online" glumica, kojoj će svadba zauvek ostati u najlepšem sećanju. Isto mišljenje dele i gosti koji su se sa njom veselili na slavlju.

"Ljudi nas još uvek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu videli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam želela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do celokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna i nasmejana biti uvek", iskrena je Anja.

anja mit 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ovih dana ne zaobilaze je pitanja o proširenju porodice.

"To ne može stvarno da se planira, očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo bili bismo androidi, ali kad bude, svi će znati, to svakako ne može da se sakrije", rekla je Anja, čiji muž Ognjen nije javna ličnost, već pilot, ali se odlično snašao pred okupljenim medijima koji su došli da isprate njihovo venčanje.

"Očekivao je on to, mi nismo stvarno zvali novinare i nisam želela da se oglašavam. Kada su me zvali, ja sam se svima zahvalila i rekla da ne želim da dajem izjave, taj dan sam bila samo mlada. Hvala im što su bili da isprate taj dan", zaključila je umetnica za pomenuti medij.

Još fotografija sa venčanja Anje Mit pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / anjamitofficial Udala se poznata glumica!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna