Porodice Lazarević, Velić, Jagodić, Lukić i Marković odlučne su da pokažu zavidna kulinarska umeća i osvoje vredne nagrade u najpopularnijem kulinarskom šou-programu "Majke i snajke", a svoju ljutu kulinarsku borbu započeće porodica Lazarević iz sela Podgorac kod Boljevca.

Dejan je po struci bravar, dok je Jelena domaćica i čuva njihovo troje dece. U slobodno vreme, voli da se zanima baštom i ima svoje voće i povrće. Deca Nikolina, Nenad i Nemanja uživaju sa tatom u garaži i rado učestvuju u njegovom poslu. Majka Slađana je šnajderka, često provodi vreme u bašti gde gaji raznovrsno cveće. Veliki je gurman i obožava da kuva.

POČINJE JOŠ JEDNA UZBUDLJIVA KULINARSKA NEDELJA: Porodica Lazarević spremna da pokaže zavidna kulinarska umeća  Kurir TV

Da li porodica Lazarević ima posebnu strategiju za pobedu saznajte danas od 18 časova, a da li će baš majka Slađana i snajka Jelena nastaviti dalje takmičenje i borbu za glavnu nagradu saznajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji!

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama. Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke-i-snajke2.jpg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinarskom takmičenju "Majke i snajke", to možete da učinite OVDE.