Anja Mit se udaje danas, a najavila je da će na svom venčanju promeniti čak tri venčanice. Prva, u kojoj se pojavila pred crkvom, je zaista kao iz bajke. Duboki "V" izrez je diskretno prekriven tilom u boji kože, ali zahvaljujući njemu dekolte izgleda odlično. Naša glumica je se odlučila za model krinoline, tako da bogata suknja pada u slapovima tila sve do poda.

Na gornjem delu, ivice bretela su ukrašene krupnim biserima, baš kao ivice izreza na grudima i pojas. Uz bajkoviti imidž, odlično se uklopio i bidermajer od belih hortenzija, a evo kakve je mlada odabrala cipele i kako izgleda druga venčanica...

anja mit 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Anja je odlučila da malo "razbije" vladavinu belog, pa je obula salonke u nežnoj "lavanda boji. Dugi beli veo je celoj kombinaciji dao efekat glamura. 

Anja je susret sa svojim izabranikom Ognjenom Vesićem opisala kao ljubav na prvi pogled. "Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot", ispričala je glumica za magazin "Story". Bio je to let koji će ona zauvek pamtiti jer su - posle svega par meseci veze - počeli da žive zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku - braku.

Poslednjih nekoliko nedelja razmišljala je samo o ovom danu, a kako izgleda u drugoj venčanici, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / anjamitofficial Udala se poznata glumica!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor. Lepa&Srećna