Aleksandra Prijović i Filip Živojinović imaju jedan od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni. Jedno drugo podržavaju u svemu, a pevačica često ističe koliko joj je podrška supruga dragocena. Ne krije da ume i da se posvađa sa mužem, sa kojim i poslovno sarađuje:

"Svađamo se oko pesama samo, radio mi je melodiju i tekst za pesmu 'Zvuk tišine'. Bilo je jako naporno! Svađali smo se dosta, ali naravno da je to sve iz obostrane želje da bude što bolje. Ispalo je super, i uvek sam govorila da njemu najviše verujem. Otkada se zabavljamo, on mi najviše pomaže", rekla je Aleksandra koja je ipak odbila da se pojavi u filmu "Iza kamere" koji je projekat njenog supruga. Pevačica se kao glumica oprobala u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca", ali sada zbog brojnih obaveza koje ima oko svoje karijere, neće moći da prihvati ovaj profesionalni izazov.

Naime, iako joj se ta ideja svidela i u potpunosti podržava Filipa, koji se posvetio ovom filmu, njoj je sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sledeće godine, piše Kurir.

Pored toga, ona ima unapred zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov predlog, što je on u potpunosti razumeo.

Filip je potpuno posvećen svom projektu u koji je uključio i rođenu sestru Ivu Nakić. Kako se radnja ovog filma, koji režira Petar Pašić, dešava u planinskim predelima daleko od Beograda, pa je Filip u poslednje vreme najčešće van kuće i vreme provodi na setu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna