Hejli Biber godinama je slušala priče da je ona kriva za raskid veze Džastina Bibere i Selene Gomez. Manekenka je često bila na meti uvreda, onih koji su tvrdili da je "ukrala" Džastina pevačici. Sada je prvi put govorila na ovu temu

"Ovo je toliko ludo i bukvalno nikada nisam pričala o ovome. Mnogo mržnje dolazi kroz izjave poput "O, ti si ga ukrala". Radi se o tome da ljudi treba znaju istinu, jer istina postoji", rekla je Hejli koja je sa Džastinom u braku već četiri godine.

"Kada smo Džastin i ja započeli vezu on je bio solo. Nije moj manir da se petljam u nečiju vezu. Jednostavno nikada to ne bih to uradila. Vaspitana sam bolje od toga. Nisam zainteresovana za to, i nikada nisam ni bila", rekla je manekenka, ali to nije sprečilo fanove Selene Gomez da se obruše na nju. Zbog svega se obratila i Selena i pozvala obožavaoce da se uzdrže od uvreda.

Selena Gomez pozvala fanove da ne vređaju Hejli
Profimedia 

"Ako me podržavate, ne mogu dovoljno da vam zahvalim, ali znajte da takođe predstavljate ono što to znači i da su rieči važne. Zaista su važne. Samo želim da svi znate da se nadam da razumete da je ovo puno veće od bilo čega drugog. Zaista sam vam svima zahvalna što ste me saslušali, pa vam želim ugodan ostatak dana i cenim svu ljubav. Hvala vam", dodala je za kraj.

Hejl i Džastin su se verili na Bahamima 2018. godine, a bračne zavete su razmenili dva meseca kasnije, u septembru, pred najbližim krugom ljudi. Tačno godinu dana kasnije obnovili su zavete, ali ni tada nisu spremali raskošno venčanje već su na ceremoniju, kojoj je prisustvovalo oko 150 osoba i koja je bila strogo zatvorena za javnost, napravili dobru zabavu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna